Savic niye alındı?

Şamil Ekinci, Trabzonspor'un efsaneye başkanı ve entelektüel bir isimdi. Kırşehirli olmasına rağmen kalben Trabzonluydu. Öyle bir Trabzon sevdalısıydı ki maddi manevi Trabzonspor'a her şeyini veren mümtaz bir kişilikti. Verdikleri kelimelerle anlatmak çok zor. Trabzonspor ve Türk futbolunun bana göre kaybı çok büyük. Kendisine Alllah'tan rahmet ve Trabzonspor camiasına başsağlığı diliyorum.
Maç kendi sahanızda amafutbolda doğruları yapan tarafKayserispordu. Topa daha fazla sahipolmak önemli ama herhangi bir veriminizyoksa sorunlar öne çıkıyor. İlk yarıdapozisyonları bulan, penaltıyı değerlendiremeyenve ardından golü bulan yineKayserispor'du. 1-0'dan sonra Kayseri,son vuruşlarda başarılı olsa farklıbir skor ortaya çıkabilirdi. Denswilhiç gereği yokken penaltı yaptı. Savic isegeçen yıl geldiği Atletico Madrid'de performansınabakılmaksınız'Neden transferedildi' anlamakmümkün değil.Trabzonspor'unyediği ilk goldehatası büyüktü.Bir de solbek Eren,Milli Takım'damükemmel bir performans gösterdiancak dün Kayseri'nin geliştirdiğiatakların birçoğu onun tarafındangerçekleşti. Sol bekteki oyuncunun ilkgörevi savunmayı doğru yapmaktır. İkinciyarıdaki oyuncu değişiklerinden sonraTrabzonspor 2. golü kalesinden görmesinekarşın bir direnç ortaya koydu. ÖnceUmut ardından Denswil ile beraberliğiyakaladılar. 2-0'dan geriye dönüşönemli ama Şenol Güneş'in oyundasorunları çözmesi gerekiyor.



Haber Kaynak : SABAH.COM.TR

"Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır."